Etusivulle

 

Olen Tiina Suutari, oululainen perheenäiti – yhteiskunnallinen vaikuttaja. Olen yrittäjäperheen tyttö - kasvoin keskellä yrittäjän arkea, sillä kotimme oli monialaisen perheyrityksen yhteydessä. Kolmetoistavuotiaana sain ensimmäisen palkkani: astioiden keräämisestä, kauppa-apulaisen hommasta sekä bensan myynnistä. Tuolloin ostin osuuden ensimmäisestä hevosestani. Olen harrastanut hevosten kanssa useita lajeja. Nyt iän myötä olen kuitenkin alkanut harrastamaan liikuntaa monipuolisemmin. Luonnon, luonnossa liikkumisen ja hyötyliikunnan koen erittäin tärkeiksi ja voimaannuttaviksi asioiksi.  

 
Työstäni

ELY-keskuksessa vetämäni maaseudun kehittämisryhmä tekee päätökset mm. viljelijäsopimuksista ja luomutuotannon valvonnasta. Tehtäviini on kuulunut myös mm. turvallisuuteen, työhyvinvointiin ja työn tuottavuuteen liittyviä tehtäviä. Oman organisaation johtoryhmätehtävien lisäksi olen työskennellyt mm. Pohjois-Pohjanmaan Metsäkeskuksen johtoryhmässä. Minua on pyydetty asiantuntijana kuultavaksi esimerkiksi Pohjois-Pohjanmaan liiton hallitukseen, eduskunnan valtiovarainvaliokuntaan, sen maa- ja metsätalousvaliokuntaan sekä maaseutuvaltuuskuntaan.


Politiikasta

Kokoomuksen politiikka on näyttäytynyt minulle ilmapiiriltään mahdollistavana ja kannustavana. Minun asiantuntemustani on haluttu kuulla. Olen päässyt tekemään politiikkaa ja vaikuttamaan osaamisellani asioiden eteenpäin viemiseen. Jäsenenä olen Oulun yhdyskuntalautakunnassa sekä Oulun Osuuspankin edustajistossa. Olen ollut mukana mm. Oulun seudun joukkoliikennejaostossa, Oulun Energian johtokunnan ja sivistys- ja kulttuurilautakunnan työskentelyssä sekä Kokoomuksen Oulun kunnallisjärjestön ja Kansallisen lastenliiton Pohjois-Pohjanmaan hallituksessa. Politiikka on yhteisten asioiden hoitamista, olen käytettävissänne näissä asioissa.


Olen Facebookissa ja Twitterissä

Twitter

TS